Kes tahab appi tulla?

Septembrikuu neljas nädalavahetus läheneb ulmekiirusel. Kuigi siiani pole ma eriti pabistanud eesoleva ultra jooksu pärast, siis viimasel ajal on väike pabin sisse tulema hakanud. Mitte otseselt jooksu enda, vaid muu sellega seonduva pärast. Näiteks see, kuidas ma sinna ja tagasi saan ning kuidas seal asju organiseerida. Sellepärast ma ka selle postituse kirjutan.

Ideeliselt on mul paigas see, et Priit on mul autojuht. See tähendab, et tema sõidutab mind sinna, öösel magab magusat und ja järgmisel päeval sõidutab tagasi. Aga mul oleks vaja veel kedagi, kes mulle kaasa elaks, kes filmiks seda ettevõtmist natuke üles, et see mulle eluks ajaks uuesti läbi elatav oleks. Kes vajadusel koos minuga rajal kasvõi ühe ringi kaasa teeks, kui ma enam üldse ei taha järgmist ringi ette võtta.


Kõik inimesed, kellega ma olen asja kaalunud on kas a) tõenäoliselt tööl, b) laste valves või c) mingil muul üritusel. See variant a võib ka Priidu puhul mängu tulla, sellepärast ütlesin ka, et ideeliselt peaks ta sõitma. Seega võib olla oleks mul ka veel autojuhti vaja, sest ilmselgelt ei sõida ma peale 24h jooksu ise koju need paarsada km-it.

Ühesõnaga, kas keegi teist tahaks broneerida endal kinni 22.-23.september? Sõita nendel päevadel koos minuga Sillamäele, elada koos minuga see katsumus läbi olles raja kõrval ja abistades mind nii palju, kui vaja? Sõidu ja ööbimiskulud katan vajadusel ise, selles pole probleem. Peamine on, et sa tahad seda teha ja jaksad mind kasvõi öö läbi ergutada ja toetada! 

Aega veel jooksuni on päris palju, aga kui sa kasvõi natuke oled asjast huvitatud, siis kirjuta mulle Facebooki või instasse või kasvõi siia kommentaaridesse. Ühesõnaga võta minuga mingil moel ühendust ja saan täpsemalt rääkida asjast :)

Comments

 1. Nii põnev pakkumine aga... keset töönädalat :(
  Loodan, et leiad kellegi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. See on laupäev-pühapäev ;)

   Delete
  2. Isver... ma vaatasin augustit ju!!! :D Kuule, see kõlab paremini juba. Ma mõtlen endaga natuke ja annan teada, mida ma kokku mõtlesin. ;)

   Delete
 2. Lihtsalt igaks juhuks mainin, et ka meie filmime ja pildistame. Ome ringilugejale võid öelda, millist ergutamist vajad. Toidu- ja joogipunktis on samuti meie poolt abilised olemas. Põhimõttelsielt saad vajadusel ka ilma isikliku abiliseta hakkama. Enne ja pärast saad soovi korral ööbida spordikompleksi Kalev hostelis. Lihtsalt tuleks neile teatada. Maksab mälu järgi 10 või 15 eur sõltuvalt toast.

  ReplyDelete

Post a Comment